مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 شهریور 1403 ساعت 20:452024-09-14اقتصادي

وام 5 میلیاردی فرزین صحت دارد؟


به گزارش تابناک به نقل از اقتصاد آنلاین، از رسوایی وام عشقی تا شایعه وام فرزین بیشتر از چند هفته طول نکشید.

پس از افشای وام میلیاردی رییس و اعضای هیئت مدیره بورس، بسیاری از فعالان اقتصادی و سیاسی به بانک مرکزی فشار آوردند تا تسهیلات پرداختی به کارکنان خود را منتشر کند.

پیشتر بانک مرکزی لیست اعطای وام بانک ها (اصل وام به همراه سود) به کارکنان، مدیران و اعضای هیات مدیره آنان در سال 1402 را 8 شهریور جاری بر اساس قانون منتشر کرده بود.

بررسی اطلاعات مربوط به تسهیلات اعطایی بانک های کشور به کارمندان، مدیران و اعضای هیات مدیره خودشان نشان می داد از مجموع 29 بانک و موسسه اعتباری که اطلاعات خود را برای بانک مرکزی ارسال کردند، حجم کل تسهیلات به 915،983،769 میلیون ریال می رسد.

با این حال طی مدت اخبر بسیاری از فعالان حوزه اقتصادی و برخی از نمایندگان مجلس خواهان انتشار لیست وام و تسهیلات خود بانک مرکزی به کارکنانش شدند اما بانک مرکزی همچنان از انتشار اطلاعات وام کارمندان خود، ممانعت کرده است.

با این وجود از روز گذشته خبر انتشار وام 5 میلیارد تومانی فرزین رییس کل بانک مرکزی مطرح است.

وامی که گفته می شود با سود 4 درصد و به صورت قرض الحسنه به ایشان تعلق گرفته است و آن را علت عدم انتشار لیست تسهیلات بانک مرکزی به مدیرانش می دانند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وام 5 میلیاردی فرزین صحت دارد؟

وام 5 میلیاردی فرزین صحت دارد؟