مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 شهریور 1403 ساعت 14:302024-09-06سياسي

امید آفرینی و عدالت گستری در فرهنگ مهدوی باید پیگیری شود


نماینده ولی فقیه در استان سمنان : دو ویژگی بارز ضرورت امید آفرینی و عدالت گستری در عصر غیبت امام زمان (عج) ، در موضوع غزه و فلسطین مصداق های واقعی دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان ،️ حجت الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی در نماز جمعه  سمنان با اشاره به مبارزات و زمینه چینی و روشنگری خاص دوران امامت 6 ساله امام حسن عسگری (ع)  و آماده سازی مردم برای درک دوران غیبت امام زمان (عج) به وظایف مسلمانان و شیعیان در عصر غیبت اشاره کرد و گفت: در سخت ترین شرایط جامعه باید موضوع امید آفرینی و عدالت گستری که برگرفته از فرهنگ مهدوی است پیگیری شود.

امام جمعه سمنان به جنایت های مستمر و دسیسه های پی در پی رژیم صهیونیستی با حمایت استکبار جهانی و آمریکا در تهاجم و نسل کشی غزه و اخیرا در کرانه باختری اشاره و تصریح کرد: پیروان امام زمان (عج) هیچگاه وظیفه مقابله با ظالم و دفاع مستحکم از مظلوم را در خصوص این ملت ستمدیده فراموش نمی کند.

خطیب نماز جمعه سمنان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای واقعه خونین 17 شهریور سال 57 با اشاره به کلامی از بیانات امام راحل این اتفاق تاریخی را زمینه سازی بیداری بیش از پیش مردم ایران علیه حکومت ستمشاهی دانست که تداوم آن منجر به پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امید آفرینی و عدالت گستری در فرهنگ مهدوی باید پیگیری شود

امید آفرینی و عدالت گستری در فرهنگ مهدوی باید پیگیری شود