مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 شهریور 1403 ساعت 10:052024-09-10اجتماعي

اجرای پویش «هم خانواده» درمناطق 22گانه پایتخت


مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران از اجرای نخستین پویش «هم خانواده» و استقبال بیش از 200 خانواده تهرانی از آن، خبر داد.

- مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران از اجرای نخستین پویش هم خانواده و استقبال بیش از 200 خانواده تهرانی از آن، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مریم اردبیلی مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران، با اشاره به اثرگذاری نقش خانواده در احوالات زندگی اظهار کرد: خانواده مناسب ترین جایگاه برای تأمین نیازهای انسان و بهترین بستر برای تأمین امنیت و آرامش روانی او است؛ از این رو ارتباط نزدیک با اعضای خانواده، به طور مستقیم با سلامت روانی فرد و خانواده ارتباط دارد.

وی افزود: اعضای خانواده با گذراندن زمان با نیازها و علایق یکدیگر آشنا شده و این امر باعث سازگاری بیشتر افراد با محیط خانوادگی خود خواهد شد.

اردبیلی با بیان اینکه برگزاری رویدادهای خانواده محور، برای رشد فردی و روابط خانوادگی بسیار حائز اهمیت است؛ تصریح کرد: خانواده هایی که بیشتر با هم وقت می گذرانند و در رویدادهای خانواده محور شرکت می کنند، احساس خوشبختی و رضایت بیشتری از زندگی دارند.

به گفته وی، از مزایای برگزاری چنین رویدادهایی، ارتقای آگاهی، شناخت و سازگار شدن اعضای خانواده با یکدیگر است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجرای پویش «هم خانواده» درمناطق 22گانه پایتخت

اجرای پویش «هم خانواده» درمناطق 22گانه پایتخت