مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 شهریور 1403 ساعت 15:502024-09-10اجتماعي

هشدار نسبت به افزایش امواج دریا در جنوب کشور


سازمان هواشناسی کشور نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج در جنوب کشور هشدار داد.

- سازمان هواشناسی کشور نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج در جنوب کشور هشدار داد.

به گزارش ایسنا، سازمان هواشناسی با صدور هشدار زرد رنگ آورده است: افزایش بیشینه سرعت وزش باد لحظه ای در محدوده 24 نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا 1.

5 متر در مناطق ساحلی و دور از ساحل تنگه هرمز و شرق خلیج فارس چهارشنبه تا شنبه (21 تا 24 شهریور) پیش بینی می شود.

از اثرات این مخاطره جوی می توان به خطر غرق شدن شناگران، پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس های پرورش ماهی، اختلال در ترددها و فعالیت دریایی به ویژه تردد شناورهای سبک، قایق های صیادی و سبک و اختلال در فعالیت سکوهای نفتی اشاره کرد.

سازمان هواشناسی نسبت به منع شنا، منع فعالیت های تفریحی و شیلاتی، محدودیت در تردد شناورهای سبک، اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت های ساحلی و فراساحل همچنین سکوهای نفتی توصیه می کند.

به گزارش ایسنا، هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند.

این هشدار برای آگاهی مردم صادر می شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشدار نسبت به افزایش امواج دریا در جنوب کشور

هشدار نسبت به افزایش امواج دریا در جنوب کشور