مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 شهریور 1403 ساعت 10:052024-08-24اقتصادي

قلع و قمع 5 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در نکا


مدیر جهاد کشاورزی نکا از قلع و قمع پنج فقره تغییر کاربری اراضی کشاورزی در 2 روستای این شهرستان خبر داد.

- ایسنا/مازندران مدیر جهاد کشاورزی نکا از قلع و قمع پنج فقره تغییر کاربری اراضی کشاورزی در 2 روستای این شهرستان خبر داد.

سعید صمدی زرینی در جمع خبرنگاران قلع و قمع تغییر کاربری های فوق را ذیل اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی اعلام کرد و افزود: این آزادسازی شامل 3 فقره پلاک تفکیکی و دیوارکشی و 2 مورد بنای نیمه کاره در 2 روستای این شهرستان بود.

مدیر جهاد کشاورزی نکا افزود: بدنبال صدور دستور قضایی دادستان شهرستان، اکیپ اجرای احکام قضایی شامل مدیریت امور اراضی استان، حراست و سامانه گشت 131 این مدیریت ، با همراهی عوامل انتظامی، ضمن حضور در منطقه خیرآباد و زرندین سفلی اقدام به قلع و قمع مستحدثات غیرمجاز خارج از طرح هادی مصوب روستاهای مورد اشاره کردند.

وی تصریح کرد: با کسب دستور قضایی، 3 فقره پلاک تفکیکی و دیوارکشی و 2 مورد بنای نیمه کاره و بیش از 10 هزار مترمربع از این اراضی آزادسازی شد و به چرخه تولید بازگشت.

صمدی در پایان با بیان اینکه گشت های جهاد کشاورزی این شهرستان در حوزه امور اراضی شبانه روزی فعالند، از شهروندان و روستاییان درخواست کرد هرگونه تغییر کاربری غیر مجاز در اراضی زراعی باغی، اعم از تفکیک،


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قلع و قمع 5 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در نکا

قلع و قمع 5 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در نکا