مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 شهریور 1403 ساعت 16:152024-09-17سياسي

مبارزه با ظلم و آراسته شدن به عدل از شرایط رسیدن به اخوت اسلامی


مسئله فلسطین امروز و در همه زمان ها معیار حق و باطل بوده و کره زمین امروز به دو بخش تقسیم می شود؛ فلسطین و حامیان آن و صهیونیست ها و حامیان آنها است.

- بانوی پژوهشگر لبنانی تاکیدکرد: مسئله فلسطین امروز و در همه زمان ها معیار حق و باطل بوده و کره زمین امروز به دو بخش تقسیم می شود؛ فلسطین و حامیان آن و صهیونیست ها و حامیان آنها است.

به گزارش خبرنگار مهر ، دلال عباس، استاد دانشگاه و بانوی پژوهشگر لبنانی در ششمین وبینار سی و هشتمین کنفرانس وحدت اسلامی به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار می شود، در رابطه با رهیافت های ترویج الگوی اخوت اسلامی و فضائل اخلاقی در همزیستی مسلمانان، اظهار داشت: منابعی که مسلمانان باید برای رسیدن به برادری اسلامی بر آن تکیه کنند، قرآن کریم، سنت پیامبر (ص) و احادیث صحیحی است که مورد توافق قرار داشته و با اوامر و نواهی قرآن مخالفتی ندارد.

وی مبارزه با ظلم و آراسته شدن به عدل در تعامل با یکدیگر را از دیگر شرایط رسیدن به اخوت اسلامی نام برد و تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) اصحاب با اخلاص خود را به عنوان الگو برای مسلمانان قرار داده است.

این بانوی لبنانی در این باره توضیح داد: صفات اصحاب با اخلاص پیامبر (ص) که باید الگوی مسلمانان قرار بگیرند در قرآن کریم ذکر شده و فرموده است: مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مبارزه با ظلم و آراسته شدن به عدل از شرایط رسیدن به اخوت اسلامی

مبارزه با ظلم و آراسته شدن به عدل از شرایط رسیدن به اخوت اسلامی