مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 شهریور 1403 ساعت 16:152024-08-28اقتصادي

قیمت نان در این استان افزایش یافت


مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمان گفت: مجوز افزایش قیمت نان در نانوایی های دولتی سراسر استان تا سقف 25 درصد صادر شده است.

-   به گزارش تابناک به نقل از ایرنا ، داریوش ماهری بیان کرد: از دوشنبه هفته گذشته با به روزرسانی کارتخوان های نانوایی هایی که آرد یارانه ای و دولتی استفاده می کردند، بین 22 تا 25 درصد به قیمت افزوده شده است.

وی تاکید کرد: سقف افزایش قیمت نان طبق مجوز کشوری برای استان ها 25 درصد است و افزایش بالاتر از این عدد قانونی نیست.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمان تصریح کرد: نان لواش 22 درصد و سایر نان های نوع یک مثل تافتون و سنگک تا 25 درصد افزایش قیمت داشتند.

وی ادامه داد: از سال 1400 قیمت نان دولتی تغییری نداشت و تنها 40 درصد دولت به عنوان یارانه به نانوایان پرداخت می کرد که این موضوع بر روی کیفیت نان، وضعیت معیشت صنف نانوایان و غیره تاثیر گذاشته بود.

  ماهری اظهار داشت: مجوز افزایش قیمت نان تا حدودی می تواند وضعیت کیفیت و معیشت نانوایان را بهبود ببخشد.

وی خاطرنشان کرد: افزایش قیمت نان فقط برای نانوایی های دولتی است و تغییر قیمت برای نانوایی های غیردولتی توسط اداره صمت و صنف انجام می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قیمت نان در این استان افزایش یافت

قیمت نان در این استان افزایش یافت