مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 شهریور 1403 ساعت 15:152024-08-26سياسي

ارسال 1435 اثر به جشنواره پژوهشی اساتید حوزه های علمیه


کارشناس مسئول جشنواره علامه حلی گفت: هزار و 435 اثر برای دومین جشنواره پژوهشی اساتید حوزه های علمیه ارسال شده است.

- مهدی مظاهری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: جشنواره پژوهشی اساتید حوزه های علمیه ذیل جشنواره علامه حلی (طلاب جوان) مدیریت می شود و دومین دوره این جشنواره با پانزدهمین دوره جشنواره علامه حلی به صورت همزمان در حال برگزاری است.

وی با بیان این که نتایج جشنواره اساتید حوزه های علمیه و مراسم اختتامیه آن در مهرماه امسال برگزار می شود، گفت: در دوره اول این جشنواره دو هزار و 557 اثر و در دوره دوم هزار و 435 اثر به دبیرخانه ارسال شده است.

مظاهری افزود: در این جشنواره 598 نفر از اساتید برادر، هزار و 105 اثر ارسال کردند و در بخش خواهران 330 اثر توسط 190 استاد ارسال شده است.

وی مقاله و کتاب را دو قالب ارسال آثار به این جشنواره ذکر کرد و گفت: هزار و 131 مقاله برای این جشنواره ارسال شده که از این تعداد 887 مقاله برای برادران و 254 مقاله برای اساتید خواهر است.

همچنین 274 کتاب دریافت شد که از این تعداد 205 کتاب توسط اساتید برادر و 69 کتاب توسط اساتید خواهر ارسال شده است.

کارشناس مسئول جشنواره علامه حلی ادامه داد: 30 پایان نامه برای جشنواره پژوهشی اساتید حوزه های علمیه ارسال شده که با توجه به نبود قالب پایان نامه در فراخوان، این پایان نامه ها مو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ارسال 1435 اثر به جشنواره پژوهشی اساتید حوزه های علمیه

ارسال 1435 اثر به جشنواره پژوهشی اساتید حوزه های علمیه