مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 شهریور 1403 ساعت 11:102024-09-11سياسي

عبور بیش از 100 هزار زائر پاکستانی و افغانستانی از خاک ایران/بازگشت 500 بازداشتی به کشور


معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه گفت: در اربعین امسال بالغ بر 70 هزار نفر از زوار پاکستان و 37 هزار نفر از زوار افغانستان را با روادید رایگان از کشور خود برای شرکت در اربعین 1403 عبور دادیم.

- معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه گفت: در اربعین امسال بالغ بر 70 هزار نفر از زوار پاکستان و 37 هزار نفر از زوار افغانستان را با روادید رایگان از کشور خود برای شرکت در اربعین 1403 عبور دادیم.

به گزارش ایسنا، علیرضا بیگدلی در یکصد و بیست و هشتمین جلسه ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع)، بیان کرد: ماموریت محوله به وزارت خارجه شامل هماهنگی با دولتمردان عراقی بود؛ جا دارد از ملت و دولت عراق قدردانی کنیم که امسال سطح بالای هماهنگی را از آنان شاهد بودیم.

همچنین شاهد خدمات رسانی کنسولی و حمایت از زائران در کشور عراق بودیم.

وی ادامه داد: ما در زمینه کلیت سفر زائران خارجی از مسیر کشورمان مشکلاتی داشتیم.

علت این مشکلات هماهنگی هایی بود که باید انجام می شد، اما موفقیت حاصل نشد.

نظارت بر نحوه فعالیت دستگاه ها در عراق بر اساس تکلیف ماده 100 برنامه هفتم بود که ما ملزم هستیم ماموریت های خارج از کشور را تحت نظارت داشته باشیم، الحمدلله امسال هیئت های مختلفی اعزام شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عبور بیش از 100 هزار زائر پاکستانی و افغانستانی از خاک ایران/بازگشت 500 بازداشتی به کشور

عبور بیش از 100 هزار زائر پاکستانی و افغانستانی از خاک ایران/بازگشت 500 بازداشتی به کشور