مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 شهریور 1403 ساعت 12:202024-09-18اقتصادي

ایتالیا در را به روی اکتشافات نفتی جدید بست


پیش نویس فرمان جدید دولت ایتالیا نشان می دهد که این کشور دیگر امتیازی برای اکتشاف و تولید نفت و میعانات گازی صادر نخواهد کرد.

- پیش نویس فرمان جدید دولت ایتالیا نشان می دهد که این کشور دیگر امتیازی برای اکتشاف و تولید نفت و میعانات گازی صادر نخواهد کرد.

به گزارش ایسنا، در فرمان جدید تصریح شده است ممنوعیت اکتشاف و تولید نفت فقط در مورد امتیازات جدید اعمال می شود، نه امتیازاتی که قبلا مورد تایید دولت قرار گرفته اند.

این ممنوعیت بخشی از اقدامات سبز ایتالیا است که شامل پایان دادن به تولید برق با استفاده از زغال سنگ تا پایان سال 2025 و استفاده از نیروگاه های گازی به جای آنها است.

در چارچوب این تصمیم، ایتالیا چهار نیروگاه گازی جدید را در چند سال گذشته تصویب کرد که ظرفیت تولید 3400 مگاوات برق را دارند و با ارتقای نیروگاه های فعلی، انتظار می رود تا سال 2026، حدود 700 مگاوات دیگر به ظرفیت تولید برق اضافه شود.

این تصمیم در حالی گرفته شده است که ایتالیا تلاش می کند از وابستگی به واردات گاز طبیعی از روسیه رهایی یابد.

اکتشاف و تولید نفت در ایتالیا عمدتا از طریق قوانین ایالتی تنظیم می شود و اپراتورها هیچ مالکیتی بر مناطق اکتشاف و تولید ندارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایتالیا در را به روی اکتشافات نفتی جدید بست

ایتالیا در را به روی اکتشافات نفتی جدید بست