مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 شهریور 1403 ساعت 12:252024-09-06بين الملل

دوروف: مقامات فرانسوی باید به تلگرام شکایت می کردند نه اینکه من را بازداشت کنند


پاول دوروف که در فرانسه تحت بازجویی قرار دارد، اوایل روز جمعه گفت مقامات فرانسوی به جای بازداشت او، باید شکایت خود را به تلگرام مطرح می کردند.

- پاول دوروف که در فرانسه تحت بازجویی قرار دارد، اوایل روز جمعه گفت مقامات فرانسوی به جای بازداشت او، باید شکایت خود را به تلگرام مطرح می کردند.

به گزارش ایسنا، مدیرعامل و موسس تلگرام، در اولین اظهارنظر عمومی از زمان بازداشت ماه گذشته او در فرانسه، این اظهارات که اپلیکیشن پیام رسان تلگرام، بهشت هرج و مرج است را رد کرد.

دوروف گفت: تحقیقات درباره این اپلیکیشن، غافلگیرکننده است زیرا مقامات فرانسوی به خط داغ دسترسی داشتند که او در راه اندازی آن کمک کرده بود و می توانستند هر زمان، با نماینده تلگرام در اتحادیه اروپا تماس بگیرند.

او نوشت: اگر کشوری از یک سرویس اینترنتی ناراضی است، روال این است که علیه خود سرویس اقدام قانونی انجام دهد.

استفاده از قوانین مربوط به دوران قبل از گوشیهای هوشمند برای متهم کردن یک مدیرعامل به جرایم ارتکابی توسط اشخاص ثالث در پلتفرمی که او مدیریت می کند، رویکردی نادرست است دوروف گفت: تلگرام کامل نبود، اما هرگونه سوء استفاده مرتبط با این اپلیکیشن را رد کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دوروف: مقامات فرانسوی باید به تلگرام شکایت می کردند نه اینکه من را بازداشت کنند

دوروف: مقامات فرانسوی باید به تلگرام شکایت می کردند نه اینکه من را بازداشت کنند