مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 شهریور 1403 ساعت 09:102024-08-29فرهنگي

THE GOAT LIFE؛ فیلمی که عربستان اجازه ی ساختش را نداد


به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو-محمدحسین سلطانی؛ «The goat life » یا «زندگی بز» در 28 مارس 2024 در سراسر جهان اکران شد و با اینکه کمتر از 100 روز از اکران این فیلم می گذرد تا به امروز بیش از 19 میلیون دلار فروخته است؛ - فیلم جنجالی زندگی بز بحث هایی را در مورد سیستم کار عربستان ایجاد کرده و خشم کاربران حاشیه ی خلیج فارس را برانگیخته است.

کاربران عربستانی زندگی بز را به تخریب وجهه این کشور متهم می کنند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو-محمدحسین سلطانی؛ The goat life یا زندگی بز در 28 مارس 2024 در سراسر جهان اکران شد و با اینکه کمتر از 100 روز از اکران این فیلم می گذرد تا به امروز بیش از 19 میلیون دلار فروخته است؛ عددی که با فروش جهانی جدایی نادر از سیمین برابری می کند.

این فیلم به هیچ کشور، مردم، جامعه ای یا نژادی توهین نمی کند ؛ این جمله بیانیه آغازین فیلم هندی زندگی بز است که در حال حاضر در نتفلیکس پخش می شود.

زندگی بز یک اقتباس است؛ اقتباسی از رمانی با همین نام که ادعا می کند براساس داستان واقعی یک کارگر هندی به نام نجیب به نگارش در آمده است.

نجیب در اوایل دهه 1990 به عربستان سعودی مهاجرت کرده و پس از تقلا برای تهیه ویزا، با این امید که شغل خود را در یک شرکت سعودی تضمین می کند، وارد جده می شود که این سفر منجر به سه سال بردگی و پدید آم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

THE GOAT LIFE؛ فیلمی که عربستان اجازه ی ساختش را نداد

THE GOAT LIFE؛ فیلمی که عربستان اجازه ی ساختش را نداد