مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 شهریور 1403 ساعت 15:402024-08-24سياسي

بیش از 30 دستگاه اتوبوس برای تسهیل تردد زائران واگذار شد


امیر سرتیپ خوش قلب از خدمات نیروی پدافند هوایی ارتش به زائران اربعین در حوزه های ترابری، اطعام و حمل و نقل زائران اربعین حسینی انجام داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به زائران اربعین حسینی در حوزه های ترابری و اطعام زائران اربعین حسینی خدماتی را انجام داد.

امیر سرتیپ محمد خوش قلب معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: جابجایی تجهیزات مواکب و انتقال زائران حسینی با استفاده از ظرفیت ترابری و ناوگان خودرویی سبک و سنگین پدافند ارتش تا بازگشت کامل هم وطنانمان ادامه دارد؛ پدافند ارتش با واگذاری بیش از 30 دستگاه اتوبوس مجهز به سیستم سرمایشی مطلوب گامی مثبت در راستای تسهیل تردد هموطنان مان برداشته است .

وی اضافه کرد: اداره بهداشت و درمان نیروی پدافند هوایی ارتش با پیش بینی ها و تمهیدات لازم در زمینه اعزام کادر درمان مجرب و توزیع اقلام دارویی مختلف در بیمارستان های سیار و صحرایی این نیرو مستقر در مرزهای کشور به صورت شبانه روزی خدمات متعدد پزشکی و درمانی به هموطنان مان ارائه کرده است.

امیرسرتیپ خوش قلب عنوان کرد: پدافند ارتش با استفاده از ظرفیت مطلوبی که در اختیار دارد در ارائه خدمات به سایر سازمان ها و مبادی مربوطه زیر نظر قرارگاه جهادی آل هاشم فعال و مثمر ثمر بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیش از 30 دستگاه اتوبوس برای تسهیل تردد زائران واگذار شد

بیش از 30 دستگاه اتوبوس برای تسهیل تردد زائران واگذار شد