مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 شهریور 1403 ساعت 10:102024-09-15اقتصادي

رفع تصرف اراضی ملی در روستای سرخون بندرعباس


رییس کل دادگستری هرمزگان از رفع تصرف 5 هکتار از اراضی ملی در روستای سرخون بندرعباس خبر داد.

- ایسنا/هرمزگان رییس کل دادگستری هرمزگان از رفع تصرف 5 هکتار از اراضی ملی در روستای سرخون بندرعباس خبر داد.

مجتبی قهرمانی رییس کل دادگستری هرمزگان امروز یکشنبه 25 شهریور، با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای صیانت از حقوق بیت المال و حفظ انفال، 5 هکتار از اراضی ملی در منطقه قادهار روستای سرخون از توابع شهرستان بندرعباس رفع تصرف شد.

وی تصریح کرد: این زمین های ملی و دولتی بدون اخذ مجوز قانونی توسط متخلفین به منظور ساخت ویلا تصرف یا تغییر کاربری داده شده بود که به دستور دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس پس از تخریب مستحدثات غیرمجاز به بیت المال اعاده شد.

رییس کل دادگستری هرمزگان در ادامه، بر استمرار برخورد قاطع قضایی با متصرفان غیرمجاز نیز تأکید کرد و گفت: متخلفان برابر موازین قانونی تحت تعقیب قرار می گیرند و با قلع وقمع ساخت و سازهای غیرقانونی، اراضی ملی و زارعی از دستبرد متجاوزان و فرصت طلبان محفوظ خواهد ماند.

قهرمانی خاطرنشان کرد: مشارکت و هم افزایی همه دستگاه ها و اطلاع رسانی به موقع، امکان برخورد سریع و قاطع با تصرفات غیرمجاز را فراهم می سازد و به همین منظور دستگاه قضایی استان به صورت شبانه روزی آماده دریافت گزارشات مردمی در ای


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رفع تصرف اراضی ملی در روستای سرخون بندرعباس

رفع تصرف اراضی ملی در روستای سرخون بندرعباس