مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 شهریور 1403 ساعت 12:402024-09-12سياسي

وزیر کشور در پیامی درگذشت آیت الله محفوظی را تسلیت گفت


وزیر کشور در پیامی، درگذشت آیت الله محفوظی، از مراجع تقلید و شاگرد و همراه نهضت امام خمینی (ره) را تسلیت گفت.

- وزیر کشور در پیامی، درگذشت آیت الله محفوظی، از مراجع تقلید و شاگرد و همراه نهضت امام خمینی (ره) را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر ، اسکندر مؤمنی، وزیر کشور در پیامی، درگذشت آیت الله محفوظی، از مراجع تقلید و شاگرد و همراه نهضت امام خمینی (ره) را تسلیت گفت.

متن پیام اسکندر مؤمنی به این شرح است: انا لله و انا الیه راجعون ارتحال ملکوتی فقیه عالیقدر و استاد بزرگ اخلاق، حضرت آیت الله العظمی سید عباس محفوظی، موجب غم و اندوه شد.

مسلمانان و به ویژه شیعیان مدیون مجاهدت های علمی و معرفتی و سیاسی آن عالم وارسته و پرورش یافته ممتاز مکتب امام خمینی (ره) و یار صدیق رهبر حکیم انقلاب هستند.

بی شک شاگردان تربیت یافته آن عالم بزرگ و کتاب های تألیف یافته به قلم نورانی اش، عطر حضور و راه پرنور ایشان را استمرار خواهند بخشید.

اینجانب ضمن عرض تسلیت خدمت حضرت ولیعصر (عج)، مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، بیت مکرم، شاگردان و دوستداران آیت الله محفوظی و عموم مردم شریف و قدرشناس کشورمان، از درگاه خداوند متعال برای آن عالم ربانی علو درجات مسئلت دارم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر کشور در پیامی درگذشت آیت الله محفوظی را تسلیت گفت

وزیر کشور در پیامی درگذشت آیت الله محفوظی را تسلیت گفت