مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 شهریور 1403 ساعت 08:252024-08-26فرهنگي

چرخه اقتصادی تولید نمایش میدانی ایراد دارد/ خودی و ناخودی نداریم!


کارگردان و همچنین تهیه کننده نمایش میدانی «تنهاتر از مسیح» معتقد هستند به دلیل رایگان بودن تماشای نمایش های میدانی، چرخه اقتصادی تولید و اجرای اینگونه آثار به درستی شکل نگرفته است.

- چرخه اقتصادی تولید نمایش میدانی ایراد دارد/ خودی و ناخودی نداریم! کارگردان و همچنین تهیه کننده نمایش میدانی تنهاتر از مسیح معتقد هستند به دلیل رایگان بودن تماشای نمایش های میدانی، چرخه اقتصادی تولید و اجرای اینگونه آثار به درستی شکل نگرفته است.

خبرگزاری مهر -گروه هنر-آروین مؤذن زاده-فریبرز دارایی؛ مؤسسه ققنوس طی سال های گذشته در زمینه تولید و اجرای نمایش های میدانی فعالیتی مستمر داشته است و در حال حاضر نیز نمایش میدانی تنهاتر از مسیح را برای پنجمین سال، در بوستان ولایت اجرا می کند.

این مؤسسه نمایش های میدانی متعددی را تولید و اجرا کرده است و روی این فعالیت فرهنگی و هنری متمرکز است.

حسن بزرا کارگردان تنهاتر از مسیح و امیرحسین طهرانی تهیه کننده این نمایش میدانی با حضور در خبرگزاری مهر، به ارائه توضیحاتی درباره روند تولید این اثر نمایشی، نقطه نظراتی که درباره نمایش های میدانی و سطح کیفی آن ها مطرح می شود، نقاط قوت و ضعف تولید و اجرای نمایش های میدانی و همچنین بهبود روند تولید و اجرای این گونه آثار پرداختند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرخه اقتصادی تولید نمایش میدانی ایراد دارد/ خودی و ناخودی نداریم!

چرخه اقتصادی تولید نمایش میدانی ایراد دارد/ خودی و ناخودی نداریم!