مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 شهریور 1403 ساعت 17:552024-09-16سياسي

بهبود تاسیسات و جانمایی خطوط بیشتر در ایست و بازرسی مرصاد ضروری است


مدیرکل سازمان بازرسی استان کرمان با اشاره به بازدیدهای خود از ایست و بازرسی مرصاد، گفت: مردم در ترافیک ایست و بازرسی مرصاد معطل می شوند که باید دستگاه های مربوط درباره افزایش مسیرهای عبور و تجهیز فناوری های نوین اقدام کنند.

- ایسنا/کرمان مدیرکل سازمان بازرسی استان کرمان با اشاره به بازدیدهای خود از ایست و بازرسی مرصاد، گفت: مردم در ترافیک ایست و بازرسی مرصاد معطل می شوند که باید دستگاه های مربوط درباره افزایش مسیرهای عبور و تجهیز فناوری های نوین اقدام کنند.

دادخدا سالاری امروز (26 شهریور ماه) در نشست هیئت نظارت بر حفظ حقوق شهروندی بر بهبود تاسیسات، تغییر فضای کنونی و جانمایی خطوط بیشتر در ایست و بازرسی مرصاد تاکید و بیان کرد: با تجهیز مرصاد به دستگاه ایکس ری بسیاری از مشکلات موجود حل خواهد شد، که نیاز است هرچه سریع تر این سیستم استقرار یابد.

به گفته او، کرمان یکی از استان های پیشگام در مبارزه با مواد مخدر در کشور است، از شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و کشور انتظار داریم بیش از پیش نسبت به اختصاص بودجه در امر مبارزه با مواد مخدر در این استان و تجهیز پلیس به تکنولوژی های روز دنیا اقدام کند.

وی اظهار کرد: ایست و بازرسی مرصاد در محور ترانزیتی جنوب به شمال کشور قرار دارد و به نوعی پیشانی و آبروی استان است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهبود تاسیسات و جانمایی خطوط بیشتر در ایست و بازرسی مرصاد ضروری است

بهبود تاسیسات و جانمایی خطوط بیشتر در ایست و بازرسی مرصاد ضروری است