مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 شهریور 1403 ساعت 00:152024-09-11سياسي

سفرهای عمره از 28 شهریور امسال پس از 10 سال تعطیلی برگزار می شود


نماینده ولی فقیه حج و زیارت با اینکه سفرهای عمره از 28 شهریور برگزار می شود افزود: سفرهای عمره به مدت حدود 10 سال تعطیل بود که با پیگیری های رییس جمهور و وزیر امورخارجه شهید مجدددایر شد.

- قم- نماینده ولی فقیه حج و زیارت با اینکه سفرهای عمره از 28 شهریور برگزار می شود افزود: سفرهای عمره به مدت حدود 10 سال تعطیل بود که با پیگیری های رییس جمهور و وزیر امورخارجه شهید مجدددایر شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب بعداز ظهر چهارشنبه در نشست مشترک با جمعی از اعضای مجلس خبرگان رهبری گفت: حج امسال که از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان حج برائت نامگذاری شده بود با توجه به محدودیت های اجرایی و امنیتی موجود، شرایط خاصی داشته و در مقایسه با سالهای اخیر منحصر به فرد بود.

حجت الاسلام نواب به برخی از محدودیت های امنیتی ایجاد شده از سوی عربستان برای مسؤولان عالی حج ایران گفت: حضور نیروهای امنیتی و تصویربرداری از ترددهای مسؤولان ایرانی فضای روانی خاصی ایجاد کرده بود و این امر به دور از آداب میزبانی بود.

وی عنوان کرد: با وجود اعمال برخی از محدودیت های برای چادرهای حجاج ایرانی و نصب دوربین در چادر بعثه مقام معظم رهبری ، اما مراسم برائت از مشرکان با شکوه خاصی همزمان در چادرهای حجاج ایرانی شیعه و اهل تسنن به صورت رسمی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سفرهای عمره از 28 شهریور امسال پس از 10 سال تعطیلی برگزار می شود

سفرهای عمره از 28 شهریور امسال پس از 10 سال تعطیلی برگزار می شود