مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 شهریور 1403 ساعت 13:202024-09-18اقتصادي

گرانی و لذت گم شده آغاز سال تحصیلی / نظارت بر بازار حس نمی شود


گرانی در بازار آغاز سال تخصیلی لذت شروع یک سال تحصیلی را برای خانواده ها کم شده و در این بین علی رغم وعده ها نظارتی بر بازار حس نمی شود.

- گرانی و لذت گم شده آغاز سال تحصیلی / نظارت بر بازار حس نمی شود قزوین- گرانی در بازار آغاز سال تخصیلی لذت شروع یک سال تحصیلی را برای خانواده ها کم شده و در این بین علی رغم وعده ها نظارتی بر بازار حس نمی شود.

خبرگزاری مهر ، گروه استان ها - مطهره میرزایی: با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی بازار پر رنگ و لعاب لوازم التحریر رونق می گیرد اما هر ساله هزینه های بالای تحمیل شده بر دوش والدین این ایام را به روزهای چالشی برای خانواده ها تبدیل می کند.

این در حالی است که هر ساله تلاش می شود تا با ایجاد بازارهای جانبی و نمایشگاه های متنوع و متعدد کمی از چالش افسارگسیخته قیمت ها کم شود اما شواهد نشان می دهد این اتفاق آن طور که باید برای خانواده ها نتیجه مطلوب نداشته است.

تهیه لوازم التحریر برای خانواده های بیش از یک فرزند دشوار است مادری که به همراه سه فرزند خود در فروشگاه لوازم التحریر در حال خرید بود و تلاش می کرد تا فرزند خود را متقاعد کند که مداد رنگی با مارک دیگری را انتخاب کند در گفت وگو با خبرنگار مهر ، اظهار کرد: هزینه خرید برای سه فرزند محصل در مقاطع مختلف واقعاً سخت است و از طرف دیگر خرید اقلام تحصیل ت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گرانی و لذت گم شده آغاز سال تحصیلی / نظارت بر بازار حس نمی شود

گرانی و لذت گم شده آغاز سال تحصیلی / نظارت بر بازار حس نمی شود