مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 29 شهریور 1403 ساعت 18:102024-09-19سياسي

بسیاری از کشورهای اسلامی فقط نظاره گر وضعیت اسفبار غزه هستند


تاریخ افراط گری یهودیان دیرینه است و این دسیسه ها در تاریخ، از زمان پیامبر(ص)تا کنون ضبط شده است، دشمنان افکار مسموم را منتشر و بذر تفرقه بین مسلمانان می پاشند.

- رییس مجمع مفتیان استرالیا در مراسم افتتاحیه کنفرانس وحدت: بسیاری از کشورهای اسلامی فقط نظاره گر وضعیت اسفبار غزه هستند رییس مجمع مفتیان استرالیا گفت:تاریخ افراط گری یهودیان دیرینه است و این دسیسه ها در تاریخ، از زمان پیامبر(ص)تا کنون ضبط شده است، دشمنان افکار مسموم را منتشر و بذر تفرقه بین مسلمانان می پاشند.

به گزارش خبرنگار مهر ، عبدالقدوس الازهری رییس مجمع مفتیان استرالیا در مراسم افتتاحیه سی و هشتمین کنفرانس وحدت اسلامی با استقبال از موضوع انتخاب شده برای این کنفرانس و تاکید آن بر مسئله فلسطین، به فضیلت های مسجد الاقصی و قدس در اسلام اشاره کرد و گفت: وظیفه همه مسلمانان است که مسجدالاقصی را به عنوان یک اولویت برای خود در نظر داشته باشند.

وی اظهار داشت: امت اسلامی امروز با چالش های بسیار جدی روبروست؛ بیش از یازده ماه از محاصره غزه می گذرد، زیر ساخت های این باریکه نابود شده و هزاران زن و کودک و پیر و جوان در آنجا به شهادت رسیده اند.

رییس مجمع مفتیان استرالیا تصریح کرد: در نوار غزه جنایت هایی از سوی رژیم صهیونیستی صورت می گیرد که در طول تاریخ بی سابقه بوده است،


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بسیاری از کشورهای اسلامی فقط نظاره گر وضعیت اسفبار غزه هستند

بسیاری از کشورهای اسلامی فقط نظاره گر وضعیت اسفبار غزه هستند