مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 شهریور 1403 ساعت 12:152024-09-16سياسي

ورود افراد غیربومی به منطقه حفاظت شده خَبر بافت فقط با مجوز سازمان محیط زیست


با ورود دادستانی به عنوان مدعی العموم در راستای حفظ پوشش گیاهی و جانوری پارک ملی خَبر بافت؛ ورود و خروج افراد به این منطقه فقط با مجوز سازمان محیط زیست امکان پذیر است.

- ایسنا/کرمان با ورود دادستانی به عنوان مدعی العموم در راستای حفظ پوشش گیاهی و جانوری پارک ملی خَبر بافت؛ ورود و خروج افراد به این منطقه فقط با مجوز سازمان محیط زیست امکان پذیر است.

حمید حسنی نیا دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بافت خواهان نظارت بیشتر محیط زیست بر مناطق حفاظت شده، شد و گفت: در راستای اصل 50 قانون اساسی علاوه بر بازدید چند ساعته از منطقه حفاظت شده خبر، به مشکلات مردم بومی این منطقه نیز رسیدگی شد.

این مقام قضایی بیان کرد: یکی از گلایه مندی های مردم منطقه حضور افراد غیر بومی بود که اقدام به شکار غیرمجاز و تخریب پوشش گیاهی منطقه می کنند، بنابراین در این راستا دادستانی محیط زیست را ملزم کرد تا بر ورود و خروج افراد به منطقه نظارت بیشتری داشته و ورود به این منطقه فقط با مجوز امکان پذیر باشد.

این مقام قضایی هشدار داد: با افرادی که اقدام به شکار غیر مجاز و تخریب محیط زیست و منابع طبیعی کنند، طبق قانون برخوردی قاطع و شدید خواهد شد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ورود افراد غیربومی به منطقه حفاظت شده خَبر بافت فقط با مجوز سازمان محیط زیست

ورود افراد غیربومی به منطقه حفاظت شده خَبر بافت فقط با مجوز سازمان محیط زیست