مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 9 شهریور 1403 ساعت 09:302024-08-30بين الملل

برای اولین بار یک ربات، پنجره های برج اداری 45 طبقه را تمیز کرد


یک برج اداری 45 طبقه در نیویورک اولین برج در جهان است که سیستم خودکار تمیز کردن پنجره اوزمو (Ozmo) را به کار گرفته است و در آن جا یک سکوی آویزان از سقف، - یک برج اداری 45 طبقه در نیویورک اولین برج در جهان است که سیستم خودکار تمیز کردن پنجره اوزمو (Ozmo) را به کار گرفته است و در آن جا یک سکوی آویزان از سقف، محل استقرار ربات هایی شده است که شیشه را سه برابر سریع تر از خدمه نظافتچی انسانی تمیز می کنند.

به گزارش ایسنا، اوزمو اساسا یک جفت بازوی رباتیک کوکا (Kuka) است که به یک سکوی آویزان از سقف یک برج متصل شده و هر کدام به یک بُرِس و آب مجهز شده اند.

به نقل از نیواطلس، حسگرهای قدرت به ربات تمیزکننده کمک می کند تا در مورد شکننده بودن شیشه پنجره قضاوت کند و فشار مناسب را برای شستشوی کارآمد اعمال کند.

این شرکت گزارش می دهد که این ربات از حسگرهای لیدار (LiDAR) برای مکان یابی و موقعیت یابی استفاده می کند، در حالی که الگوریتم های هوش مصنوعی پایداری آن را حتی در شرایط طوفانی تضمین می کنند.

در حال حاضر، گروه اوزمو (Ozmo) از طریق یک اپراتور رایانه در پشت بام ساختمان کنترل می شود، بنابراین هنوز کاری برای کارگران انسانی وجود دارد، اما استقلال کامل در برنامه های آینده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برای اولین بار یک ربات، پنجره های برج اداری 45 طبقه را تمیز کرد

برای اولین بار یک ربات، پنجره های برج اداری 45 طبقه را تمیز کرد