مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 شهریور 1403 ساعت 12:552024-09-03سياسي

توهین تندروها به رییس جمهور هم آنلاک شد


در حالی که توهین به رییس جمهور بر اساس قانون جرم تلقی می شود برخی از تندروهای نزدیک به جریان پایداری و سعید جلیلی توهین به مسعود پزشکیان را کلید زده اند.

- به گزارش تابناک به نقل از نیمروز ، در این رابطه طنزپردازان نزدیک به سعید جلیلی با انتشار ویدئوهایی زبان بدن و ادبیات و ویژگی های شخصیتی مسعود پزشکیان را دستمایه تولید محتواهای طنز قرار داده اند.

این در حالی است که هموازه توهین به رییس جمهور به عنوان نفر دوم کشور اقدامی قبیح و از نظر قانون نیز جرم تلقی شده است.

توهین به روسای جمهور سنت همیشگی جریانات ضدانقلاب و به خصوص گروهک منافقین بوده است که حالا از طرف چهره های به ظاهر اصولگرا انجام می شود.

هواداران سعید جلیلی در حالی تخریب چهره رییس جمهور را در دستور کار قرار داده اند که در صورت کوچکترین اسائه ادبی به سعید جلیلی اعلام مصیبت کرده و دیگران را تکفیر می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توهین تندروها به رییس جمهور هم آنلاک شد

توهین تندروها به رییس جمهور هم آنلاک شد