مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 شهریور 1403 ساعت 13:402024-09-06اجتماعي

فرود بیش از چهار هزار فلامینگو درتالاب بین المللی درگه سنگی نقده

فرود بیش از چهار هزار فلامینگو درتالاب بین المللی درگه سنگی نقده

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی گفت: بیش از چهارهزار قطعه پرنده فلامینگو در روز های اخیر وارد تالاب بین المللی درگه سنگی شهرستان نقده شده اند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی ، دکتر سعید شهند گفت: با وجود افزایش بی سابقه دما و افزایش تبخیر در پارک ملی دریاچه ارومیه در تابستان امسال، این دریاچه و تالاب های اقماری آن از نظر حجم و پهنه آبی نسبت به زمان مشابه سال گذشته از وضعیت مطلوبی برخوردار هستند و شاهد حضور دسته جات بزرگ و مختلف پرندگان در تالاب ها و دریاچه هستیم.

وی با اشاره به رهاسازی 11.

5 میلیون متر مکعب حق آبه تالاب بین المللی درگه سنگی طی سال آبی جاری گفت: این میزان آبگیری در سال های اخیر بی نظیر بوده است و با اقدامات خوب و به موقعی که از سوی اداره کل حفاظت محیط زیست با همکاری شرکت آب منطقه ای استان و هماهنگی های ستاد استانی نجات دریاچه ارومیه انجام گرفت، تالاب های اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه از خطر خشکی و ایجاد وضعیت شکننده فاصله گرفته اند، چنانچه طی سال های گذشته در آخرین ماه فصل تابستان شاهد خشکی یا کم آبی در آنها بودیم ولی اکنون شاهد شادابی، سرزندگی و حضور پرندگان زیبا در این تالاب ها هستیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرود بیش از چهار هزار فلامینگو درتالاب بین المللی درگه سنگی نقده

فرود بیش از چهار هزار فلامینگو درتالاب بین المللی درگه سنگی نقده