مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 30 شهریور 1403 ساعت 20:502024-09-20سياسي

امنیت و آرامش امروزکشور مرهون شهدای دوران دفاع مقدس است


استاندار بوشهر طی پیامی به مناسبت آعازهفته دفاع مقدس گفت : امنیت و آرامش امروز در کشور، مرهون شهدای دوران دفاع مقدس است.

- ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر طی پیامی به مناسبت آعازهفته دفاع مقدس گفت : امنیت و آرامش امروز در کشور، مرهون شهدای دوران دفاع مقدس است.

به گزارش ایسنا، احمد محمدی زاده استاندار بوشهر با صدور پیامی فرا رسیدن 31 شهریور آغاز هفته دفاع مقدس را گرامی داشت.

در بخشی از این پیام آمده است: رزمندگان اسلام در دوران هشت سال دفاع مقدس، با لبیک به ندای رهبر کبیر انقلاب اسلامی در برابر دشمن بعثی و شرق و غرب ایستادند و از خاک و ناموس کشور دفاع کردند.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: امنیت و آرامش امروز کشور، مرهون فداکاری و جانبازی شهدای والامقام است و ضروری است در این ایام، یاد و نام این امامزادگان عشق و دلدادگی را گرامی بداریم.

محمدی زاده هم چنین با گرامیداشت هفته وحدت تصریح کرد: مردم ایران اعم از شیعه و سنی با وحدت و همدلی، در دوران دفاع مقدس، افتخار آفرینی کردند و حتی یک وجب از خاک ایران عزیز نیز در تصرف دشمن باقی نماند.

وی اضافه کرد: هم افزایی و هم پوشانی نیروهای مسلح اعم از ارتش و سپاه و نبروهای مردمی، جلوه زیبایی از وحدت و اتحاد را در دوران دفاع مقدس متبلور شد و باید همواره در مسیر وحدت گام برداریم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امنیت و آرامش امروزکشور مرهون شهدای دوران دفاع مقدس است

امنیت و آرامش امروزکشور مرهون شهدای دوران دفاع مقدس است