مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 شهریور 1403 ساعت 14:452024-09-06سياسي

سازمان ملل و حقوق بشر عاجزاز حفظ حقوق مردم مظلوم فلسطین


سازمان ملل از حفظ حقوق مردم مظلوم فلسطین عاجز و اسباب بازی دست کشور های استکباری است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی ، آیین عبادی سیاسی نماز جمعه به امامت حجت الاسلام ابراهیمی امام جمعه موقت شهرستان نقده در محل مسجد جامع برگزار شد.

امام جمعه موقت شهرستان نقده با اشاره به آعاز امامت آقا امام زمان عج، امامت بعد از امام حسن عسکری (ع) به امام زمان (عج) رسیده افزود: حجت الهی برای مردم پنهان بوده و غیبت ایشان باعث احیا و حفظ جان ذخیره خداوند تبارک و تعالی است و در آیات آمده زمانی امام زمان (عج) ظهور خواهد کرد که آمادگی از بین بردن طلم ستم در رکاب اقا را داشته باشیم.

حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به تقوای الهی با تکیه به احادیث و روایات و تبریک حلول ماه مبارک ربیع آغاز امامت امام زمان عج است و تسلیت شهادت امام حسن عسکری ع تصریح کرد: یکی از مهمترین اقدامات در جامعه امروزی بحث فرهنگی است که باید در راستای تبیین رسیدن به تقوای الهی و اهداف اسلام تلاش کنیم که امروز بسیاری از کشور های استکبار در حال تخریب اسلام و نطام جمهوری اسلامی هستند و این وظیفه سنگین مبارزه با جنگ نرم در مقابل این توطئه ها بر عهده ماست و کار فرهنگی و جهاد تبیین با هیچ یک از اقدامات مادی قابل مقایسه نیست و طبق سیره انبیا باید حرکت کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سازمان ملل و حقوق بشر عاجزاز حفظ حقوق مردم مظلوم فلسطین

سازمان ملل و حقوق بشر عاجزاز حفظ حقوق مردم مظلوم فلسطین