مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 شهریور 1403 ساعت 12:102024-09-16اقتصادي

کاهش 35 درصدی تولید خرما در نخیلات بافق


به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، حمید عسکری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بافق ضمن اشاره به این که بیش از دو هزار و 500 نفر بهره بردار در زمینه تولید خرما در بافق فعال هستند، - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بافق با اشاره به پیش بینی برداشت پنج هزار تن خرما از نخیلات این شهرستان، از کاهش 35 درصدی محصول خرمای این شهرستان به دلیل شرایط جوی و ناترازی برق خبر داد.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، حمید عسکری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بافق ضمن اشاره به این که بیش از دو هزار و 500 نفر بهره بردار در زمینه تولید خرما در بافق فعال هستند، اعلام کرد: برداشت خرما از اوایل شهریور ماه در این شهرستان آغاز و تا اواخر مهر ماه ادامه خواهد داشت.

وی مهمترین ارقام خرما در این شهرستان را شامل بومی، کبکاب، پیارم و زاهدی برشمرد و گفت: نوسانات دمایی ابتدای فصل، اختلال در گرده افشانی، گرمای شدید و خاموشی چاه های کشاورزی باعث کاهش 35 درصدی محصول خرما در شهرستان بافق شده است.

عسکری با بیان اینکه فرآوری خرما و توسعه صنایع تبدیلی بخش در این زمینه اهمیت زیادی دارد، اظهار کرد: به شکرانه برداشت این محصول، جشنواره خرما در 18 و 19 مهر ماه سال جاری در این شهرستان برگزار خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش 35 درصدی تولید خرما در نخیلات بافق

کاهش 35 درصدی تولید خرما در نخیلات بافق