مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 شهریور 1403 ساعت 15:552024-09-16ورزشي

فکر نمی کردم به ایران برگردم/ زمان فکر کردن به قهرمانی ایران است


رافائل گویجوسا سرمربی اسپانیایی تیم ملی هندبال مردان ایران با اظهار خوشحالی از حضور دوباره در این تیم گفت: امیدوارم که بهترین عملکرد را در این مدت داشته باشم.

- فکر نمی کردم به ایران برگردم/ زمان فکر کردن به قهرمانی ایران است رافائل گویجوسا سرمربی اسپانیایی تیم ملی هندبال مردان ایران با اظهار خوشحالی از حضور دوباره در این تیم گفت: امیدوارم که بهترین عملکرد را در این مدت داشته باشم.

به گزارش خبرنگار مهر ، رافائل گویجوسا کاستیلو که امروز دوشنبه به عنوان سرمربی جدید تیم ملی هندبال ایران معرفی شد، درپیامی تصویری گفت: خیلی خوشحالم که به عنوان سرمربی تیم ملی به ایران برمی گردم.

10 سال پیش فکر نمی کردم که به ایران برگردم.

من همچنان هندبال ایران را حتی زمانی که در قطر و در بازی های آسیایی برابر تیم ایران بازی کردم، دنبال می کردم.

وی با بیان اینکه خیلی خوشحال هستم که به ایران برمی گردم، گفت: زمانی که به ایران برسم مسئولین فدراسیون، همه مربیان و بازیکنان ایران را ملاقات و کارم را با هندبال شروع خواهم کرد.

دوباره برای کسب مدال می جنگیم و تلاش خواهیم کرد که به مسابقات قهرمانی جهان راه پیدا کنیم و به اصطلاح درب قهرمانی جهان را خواهیم زد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فکر نمی کردم به ایران برگردم/ زمان فکر کردن به قهرمانی ایران است

فکر نمی کردم به ایران برگردم/ زمان فکر کردن به قهرمانی ایران است