مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 شهریور 1403 ساعت 11:352024-09-15فرهنگي

تابناک گزارش می دهد/ ناله های لاله زار برای سینمایی که «نادر» بود


حورا نژادصداقت-تابناک؛ آنقدر خیابان لاله زار متفاوت شده که احتمالا برای متولدین دهه شصت به بعد، باور این حرف ها که لاله زار زمانی محل شب گردی و رفتن به سینما و کافه ضربی بوده، سخت است.

اما اگر در همین سال 1403 هم به لاله زار بروید، بازمانده های تاریخی تهران را در میان مغازه های لوسترفروشی و الکتریکی خواهید دید؛ از سینما لاله گرفته تا سینما ایران.

اما لاله زار یک کوچه دارد که وجب به وجبش خاطره و قصه است؛ کوچه باربد.

در همین روزهای تقریبا خنک شهریور، خودم را به کوچه باربد رساندم.

دلیلش هم خبری بود که در آستانه روز سینما در خبرگزاری ها منتشر شد: براساس مصوبه کمیسیون ماده 5 و به درخواست شهرداری منطقه 12 تهران و با مجوز اداره کل میراث فر هنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، قرار است این سینما تخریب شود و یک مجتمع تجاری ـ فرهنگی جای آن را بگیرد.

  شما دیر رسیدی! از همان ابتدای کوچه یک سردر سیاه خودنمایی می کند.

ساختمان های ضلع دیگر کوچه همه قدیمی هستند.

این را از معماری و رنگ بنا و کهنگی به جامانده بر دیوارهایش و البته، زیبایی پنهان شده زیر آن همه بی توجهی و عدم رسیدگی می توان فهمید.

از موتورسوارهایی که معمولا چند کارتن بار به همراه دارند سوال می کنم که سینما نادر کدام است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تابناک گزارش می دهد/ ناله های لاله زار برای سینمایی که «نادر» بود

تابناک گزارش می دهد/ ناله های لاله زار برای سینمایی که «نادر» بود