مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 شهریور 1403 ساعت 15:352024-09-14بين الملل

برای گفتگو آماده ایم اما نه گفتگو زیر فشار


هیچوقت گفتگوهای سازنده برای رسیدن به درک مشترک نسبت به مسائل مورد اختلاف را ترک نکردیم وآمادگی داریم ولی گفتگو باید بر اساس احترام متقابل باشد و نه بر اساس تهدید و فشار.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما در واکنش به ادعاهای غرب علیه ایران در خصوص ارسال سلاح به روسیه و همچنین وضع تحریم های جدید تصریح کرد: کشورهای غربی باید بدانند و تعجب است هنوز نمی دانند که تحریم یک ابراز شکست خورده است.

از طریق تحریم ها قادر نیستند که منویات خودشان را به ایران تحمیل کنند.

وی افزود: هم در بحث هسته ای و هم در دیگر بحث ها این یک تجربه شکست خورده است و اینکه آن ها هنوز به این تجربه شکست خورده امید دارند جای تعجب دارد.

عراقچی با اشاره به اینکه ایران با قوت به مسیر خودش ادامه می دهد، گفت: گرچه ما همواره اهل گفتگو بودیم، هیچوقت گفتگوهای سازنده برای رسیدن به درک مشترک نسبت به مسائل مورد اختلاف را ترک نکردیم و آمادگی داریم، ولی گفتگو باید بر اساس احترام متقابل باشد و نه بر اساس تهدید و فشار.

وزیر امور خارجه ادامه داد: تحریم ها ابزار فشار و تقابل هستند و نه ابزار همکاری و یک ابزار شکست خورده است و در عمل نتوانسته کارآیی خودش را ثابت کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برای گفتگو آماده ایم اما نه گفتگو زیر فشار

برای گفتگو آماده ایم اما نه گفتگو زیر فشار