مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 شهریور 1403 ساعت 10:202024-09-05پزشكي

توزیع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه های هرمزگان


توزیع واکسن آنفلوآنزای چهارظرفیتی خارجی با نشان تجاری وَکسی گریپ در داروخانه های هرمزگان آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس؛ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: توزیع واکسن های هلندی چهارظرفیتی اینفلووَک و ایرانی فلوگارد نیز از 20 شهریور آغاز می شود.

حامد فلاح افزود: واکسن وَکسی گریپ با قیمت 333 هزار و چهارصد تومان و واکسن اینفلووَک با قیمت 392 هزار و 930 تومان عرضه می شود.

وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده گرانفروشی در خصوص عرضه واکسن در داروخانه ها را از طریق شماره تلفن 190 در ساعت اداری و یا بصورت حضوری به اطلاع معاونت غذا و داروی استان برسانند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تزریق واکسن ایرانی فلوگارد برای افراد بالای 18 سال و واکسن های هلندی و فرانسوی برای سنین 6 ماه به بالا مورد تایید است.

حامد فلاح افزود: بهترین زمان تزریق واکسن از 10 شهریور تا 10 آبان است و درصورت تزریق نکردن در زمان مناسب، تزریق آن تا پایان آذر و حتی دیرتر نیز بخصوص در افراد پرخطر توصیه می شود.

وی گفت: اثربخشی واکسن ایرانی فلوگارد30 درصد و آنتی ژن آن نیز سه برابر بیشتر از سایر واکسن های موجود است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توزیع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه های هرمزگان

توزیع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه های هرمزگان