مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 شهریور 1403 ساعت 10:002024-09-03اقتصادي

2 میلیون و 500 هزار دام در زنجان واکسینه شدند


معاون سلامت اداره کل دامپزشکی زنجان گفت:حدود 2 میلیون و 500 هزار دام سبک و سنگین علیه انواع بیماری های دامی به همت گروه های دولتی و خصوصی از ابتدای سال جاری تاکنون ایمن سازی شدند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان، مردانی افزود:با انجام این اقدام مهم می توان از ظهور و بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری کرد.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی زنجان ادامه داد: از جمله بیماری ها آبله گوسفند و بز، شاربن، تب برفکی، لمپی اسکین، طاعون نشخوارکنندگان، بروسلوز (تب مالت) گاو و گوسفند و هاری را می توان نام برد که در سطح روستا ها و دامداری های استان از طریق واکسیناسیون ایمنی سازی شده است.

وی ادامه داد: از دامداران روستایی، صنعتی و نیمه صنعتی انتظار می رود برای ایمن سازی دام ها و جلوگیری از هرگونه تلفات و ایجاد کانون جدید بیماری های دامی، همکاری مناسب و کافی با گروه های واکسیناسیون دامپزشکی داشته باشند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی زنجان بیان کرد: همچنین در مدت یاد شده تعداد هفت هزار و 528 راس گاو و گوساله تحت پایش و مراقبت از بیماری سل در گاوداری های صنعتی قرار گرفتند که از این تعداد پنج هزار و 610 مورد نمونه خون جهت تست بیماری بروسلوز اخذ و به آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان زنجان ارسال شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

2 میلیون و 500 هزار دام در زنجان واکسینه شدند

2 میلیون و 500 هزار دام در زنجان واکسینه شدند