مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 شهریور 1403 ساعت 17:552024-08-29اقتصادي

افتتاح و کلنگ زنی 9 پروژه عمرانی و خدماتی در ورامین


شهردار ورامین از افتتاح و کلنگ زنی 9 پروژه عمرانی و خدماتی با 216 میلیارد تومان اعتبار در این شهرستان خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، علیرضا مؤمنی بعد از ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با گرامیداشت سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت، از افتتاح و کلنگ زنی 9 پروژه عمرانی و خدماتی در ورامین با اعتباری بالغ بر 216 میلیارد تومان خبر داد.

مؤمنی افزود: شهرداری ورامین با هدف توسعه شهری و خدمات رسانی هر چه بهتر به شهروندان سعی بر آن دارد تا پروژه ای عمرانی خدماتی شهرداری ورامین در کمترین زمان ممکن احداث و به مرحله بهره برداری برداری و آماده خدمت رسانی همشهریان عزیزمان برسد.

وی عنوان کرد: مجموعه مدیران شهری با برنامه ریزی های انجام شده در حال پیگیری انجام هر چه سریع تر پروژه های عمرانی و خدماتی شهرداری ورامین است و سعی بر آن داریم تا پایان سال این پروژه ها که نقش مهمی در اعتلا و خدمت رسانی هرچه بهتر به مردم شریف عزیز ورامین دارند آماده افتتاح و بهر برداری همشهریان عزیزمان قرار بگیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افتتاح و کلنگ زنی 9 پروژه عمرانی و خدماتی در ورامین

افتتاح و کلنگ زنی 9 پروژه عمرانی و خدماتی در ورامین