مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 شهریور 1403 ساعت 18:152024-09-14فرهنگي

حمیدرضا نعیمی کارگاه «پیش درآمدی برکارگردانی» برگزار می کند


کارگاه انتقال تجربه «پیش درآمدی بر کارگردانی» با حضور حمیدرضا نعیمی در بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران برگزار می شود.

- حمیدرضا نعیمی کارگاه پیش درآمدی برکارگردانی برگزار می کند کارگاه انتقال تجربه پیش درآمدی بر کارگردانی با حضور حمیدرضا نعیمی در بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران، کارگاه پیش درآمدی برکارگردانی با تدریس حمیدرضا نعیمی و همراهی مجموعه تئاتر شهر تهران در قالب بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران برگزار می شود.

حمیدرضا نعیمی دارای مدرک کارشناسی نمایش با گرایش بازیگری و کارشناسی ارشد کارگردانی از دانشکده هنر و معماری است و در سال 1400 موفق به دریافت نشان درجه یک هنری (معادل دکتری) شد.

از آثار حمیدرضا نعیمی در زمینه کارگردانی می توان به نمایش های روزنه ، وعده گاه نهنگ ها ، زمانی برای زندگی ، دختری با شنل ارغوانی ، داستان های کاروِر ، فاوست ، خیال ، درخشش در ساعت مقرر ، سقراط ، ترور ، شرق دور … شرق نزدیک ، شوایک ، ریچارد ، فردریک و .

اشاره کرد.

کارگاه پیش درآمدی برکارگردانی یکی از مجموعه کارگاه های بیست و نهمین جشنواره استان تهران به مدیریت خشایار پیرعلمی است که سه شنبه 24 شهریور 1403 از ساعت 14 تا 17 د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حمیدرضا نعیمی کارگاه «پیش درآمدی برکارگردانی» برگزار می کند

حمیدرضا نعیمی کارگاه «پیش درآمدی برکارگردانی» برگزار می کند