مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 شهریور 1403 ساعت 07:552024-08-27اجتماعي

محور منتهی به باغ فین کاشان بهسازی می شود


محور منتهی به باغ فین کاشان به طول 700 متر بهسازی می شود.

- کیومرث محمدپور در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به لزوم صنعت گردشگری در شهر کاشان اظهار داشت: کاشان با توجه به ظرفیت های زیاد فرهنگی، تاریخی و جغرافیایی یکی از اهداف گردشگران داخلی و خارجی است.

وی با اشاره به اینکه باغ جهانی فین یکی از مهمترین و اصلی ترین جاذبه های گردشگری کاشان است، ابراز داشت: با توجه به اهمیت این مکان و جاذبه گردشگری شهرداری کاشان تصمیم بر بهسازی محور منتهی به باغ جهانی فین به طول 700 متر گرفت.

شهردار کاشان با اشاره به اهمیت محور گردشگری و مجموع تاریخی باغ فین، فرآیند بهسازی محور منتهی به آن را یک ضرورت دانست و در خصوص اقدامات اجرا شده در این پروژه تصریح کرد: سنگ فرش، جدول گذاری، بتن ریزی، کابل زمینی فشار قوی برق، اصلاح شبکه آب، روشنایی مسیر، آبنمای ورودی باغ فین، آبنمای رفیوژ میانی، فضای سبز و غیره از جمله اقدامات مربوطه در این پروژه است.

وی گفت: برای انجام این پروژه به اجرای هشت هزار متر مربع سنگ فرش، چهار هزار و 500 متر جدول گذاری، هشت هزار متر مربع بتن ریزی، یک هزار و 500 متر کابل فشار قوی برق، 700 متر اصلاح شبکه آب، 50 عدد پایه چراغ روشنایی و 700 متر آب نمای رفیوژ میانی نیاز است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محور منتهی به باغ فین کاشان بهسازی می شود

محور منتهی به باغ فین کاشان بهسازی می شود