مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 شهریور 1403 ساعت 05:502024-08-28اقتصادي

مشکل آب آشامیدنی شهرستان گناباد به زودی رفع می شود


با بهره برداری از چندین طرح به زودی مشکل کمبود آب گناباد رفع خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی ،  مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان گناباد گفت:طرح زون بندی آب رسانی به روستا های اقماری گناباد با اعتبار 17 میلیارد تومان نیز فعال است و بخشی از کار انجام شده و بخشی دیگر در حال اجرا است.

مجید اکرادی با اشاره به اجرای پروژه آب رسانی به مسکن ملی بهارستان، نماز و کارگران با 3 میلیارد تومان،افزود: طرح بهارستان آماده و تحویل شده وطرح آب رسانی مسکن ملی نماز و کارگران نیز در دست انجام است و ظرف 10 روز آینده آماده تحویل می شود.

اوگفت:طرح آب رسانی مسکن ملی شهر کاخک با 2.

5 میلیارد تومان و اجرای طرح آب رسانی مسکن ملی شهر بیدخت با اعتبار 2.

5 میلیارد تومان افتتاح می شود.

وی افزود: پروژه حفر 5 حلقه چاه با صرف 5 میلیارد تومان اعتبار درحال اجرا است ،لوله گذاری انجام شده و در مرحله برق رسانی و اجرای خط انتقال قرار دارد.

اودر ادامه به حفر و تجهیز چاه شماره 6 سیدآباد با اعتبار 12 میلیارد تومان اشاره کرد و گفت: حفر و تجهیز چاه روستای رهن با اعتبار 10 میلیارد تومان انجام و هر دوی این موارد وارد مدار بهره برداری شده اند.

وی گفت: با توجه به وجود تنش های آبی در بخش، در این راستا برق رسانی و تجهیز چاه مجتمع کامیاب بخش کاخک با 12 میلیارد تومان انجام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشکل آب آشامیدنی شهرستان گناباد به زودی رفع می شود

مشکل آب آشامیدنی شهرستان گناباد به زودی رفع می شود