مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 شهریور 1403 ساعت 10:002024-09-18اقتصادي

تغییر نرخ سود بانکی تصمیم دولت پزشکیان


به گزارش تابناک به نقل از ایسنا،بالا بودن نرخ سود بانکی منجر به عواقب ناخوشایندی همچون کاهش تسهیلات بانکی، کاهش تولید ناخالص داخلی و در نتیجه کاهش رشد اقتصادی می شود.

کارشناسان همواره نسبت به افزایش سود بانکی هشدار می دهند، اما معمولا به عنوان داروی ضدتورم در دستور کار سیستم بانکی قرار دارد.

 شورای پول و اعتبار، بهمن ماه سال گذشته حداکثر نرخ سود بانکی را 22.

5 درصد اعلام کرد، اما به بانک ها اجازه داده شد اوراق سپرده گواهی خاص با نرخ سود 30 درصد منتشر کنند.

در واقع نرخ سود بانکی عملا به 30 درصد رسید.

عبدالناصر همتی ـ وزیر اقتصاد در مراسم معارفه رییس جدید سازمان بورس نسبت به بالا بودن نرخ سود بانکی انتقاد کرد و گفت: وقتی نرخ سود را بالا ببرید، فقط منجر به ناترازی بیشتر و نقدینگی و تورم بیشتر خواهد شد و البته بازار سرمایه را هم نابود می کند.

معمولا در شرایط تورمی از افزایش نرخ سود برای کنترل تورم استفاده می شود؛ موضوعی که در سال های اخیر در برنامه های نظام بانکی قرار گرفته است.

همتی در این زمینه گفت: من به دوستان بانکی هم گفته ام، میدانیم برای کنترل تورم، در مقطع کوتاه، باید نرخ سود را افزایش دهیم.

اما این برای موقعی است که بانک های ما تراز باشند و بانک مرکزی هم آنقدر قوی باشد که اگر بانکی یک مقدار از ضوابط نظارتی عدول کرد، با آن بر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تغییر نرخ سود بانکی تصمیم دولت پزشکیان

تغییر نرخ سود بانکی تصمیم دولت پزشکیان