مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 شهریور 1403 ساعت 13:202024-08-29اقتصادي

2400 واحد مسکونی در زنجان طی سه سال گذشته واگذار شده است


مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: طی سه سال گذشته حدود 20 هزار واحد مسکونی تحت عنوان نهضت ملی مسکن در دست ساخت بوده که تعداد 2400 واحد در استان تحویل متقاضیان داده شده است.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، جعفر قزوینیان در آیین بهره برداری از 780 واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در زنجان که همزمان با هفته دولت محقق شد، با تسلیت شهادت شهیدان رجایی و باهنر، اظهار کرد: تعداد 4600 واحد توسط متقاضیان انتخاب واحد شده و مراحل رفع نقص و تکمیل زیرساخت ها را انجام می دهند و تعداد 700 واحد آماده شده که متقاضیان برای انتخاب واحد مراجعه نکرده اند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه شاهد بهره برداری 780 واحد مسکونی در استان زنجان هستیم، ادامه داد: عملیات زیرساختی شامل آب، برق و گاز و … برای همه این واحدها انجام شده است .

قزوینیان در بیان علت ساخت نشدن به موقع واحدها در کوی زیتون و کوی زنگان، گفت: ساخت و سازهایی که در کوی زیتون و کوی زنگان وجود داشت، اجازه ساخت و ساز در محوطه را نمی داد و با تکمیل ساختمان و برچیده شدن داربست ها، آماده سازی واحدها سرعت می گیرد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با اشاره به اینکه پیشرفت پروژه ها در استان 70 درصد و در کشور زیر 50 درصد است، گفت: به مراحل سخت در ساخت پروژه ها رسیده ایم تا این مرحله با کمک بانک ها و تسهی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

2400 واحد مسکونی در زنجان طی سه سال گذشته واگذار شده است

2400 واحد مسکونی در زنجان طی سه سال گذشته واگذار شده است