مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 شهریور 1403 ساعت 11:052024-09-07سياسي

برای مردی که به تار ایرانی هویت داد + ویدیو


در 12 سالگی نخستین تک نوازی خود را که زنده از رادیو پخش می شد با موفقیت اجرا کرد و در اغلب برنامه های «گل ها» به عنوان تک نواز آواز، خوانندگان برنامه را همراهی می کرد.

- در 12 سالگی نخستین تک نوازی خود را که زنده از رادیو پخش می شد با موفقیت اجرا کرد و در اغلب برنامه های گل ها به عنوان تک نواز آواز، خوانندگان برنامه را همراهی می کرد.

در برنامه ای که در تالار وحدت در سال 1353 همراه با اسدالله ملک، محمد موسوی و محمودی خوانساری و امیر ناصر افتتاح اجرا کرد، تمرکز و شفافیت نوازندگی او روی صحنه، شنیدنی بود.

به گزارش ایسنا، 17 شهریورماه سالروز درگذشت زنده یاد فرهنگ شریف است؛ مردی که به تار هویت داد و تا آخرین روزهای عمرش از تار جدا نشد.

فرهنگ شریف ابداعاتی در نحوه انگشت گذاری و مضراب زنی در نقاط مختلف سیم های تار انجام می داد.

سیمین دانشور در سال های تدریس زیباشناسی در دانشگاه تهران، سال های 1340 گاه از فرهنگ شریف دعوت می کرد که در کلاس های استتیک برای دانشجویان تار بزند و او نیز می پذیرفت.

داریوش پیرنیاکان، آهنگساز و نوازنده تار درباره شریف گفته است: استاد فرهنگ شریف از چهره های بسیار بارز تارنوازی ایران است.

زمانی که موسیقی در رادیو تعطیل شد نوازنده های برجسته ای چون استاد شریف ادامه دهنده راه موسیقی بودند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برای مردی که به تار ایرانی هویت داد + ویدیو

برای مردی که به تار ایرانی هویت داد + ویدیو