مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 شهریور 1403 ساعت 19:202024-09-18فرهنگي

طنین سه تار تا زمزمه اشعار؛ جلسه ای شاعرانه در تبریز


در روز پاییزی و دلنشین، موزه قاجار تبریز به نقطه تلاقی شعر و موسیقی تبدیل شد؛ نغمه های سه تار در هم آمیزی با اشعار شهریار، فضایی سرشار از احساس و خیال آفرید.

- تبریز-در روز پاییزی و دلنشین، موزه قاجار تبریز به نقطه تلاقی شعر و موسیقی تبدیل شد؛ نغمه های سه تار در هم آمیزی با اشعار شهریار، فضایی سرشار از احساس و خیال آفرید.

خبرگزاری مهر - گروه استان ها؛ روز سه شنبه، در میانه ی روزهای پایانی تابستان و هوای پاییزی تبریز، موزه قاجار شاهد رویدادی متفاوت و به یادماندنی بود؛ روز شعر شهریار شاعر مردم ایران به مناسبت بزرگداشت استاد محمدحسین شهریار و روز شعر و ادب فارسی.

این جلسه، با هوایی خنک و پاییزی، در حالی برگزار شد که صدای آرامش بخش آب حوض های موزه و نسیمی ملایم، همه را به آرامشی دلپذیر فرو می برد.

صدای تاریخ از دل موزه قاجار موزه قاجار، با معماری تاریخی و اصیل خود، همچون دروازه ای به گذشته های دور، فضایی را خلق کرده بود که هر قدمی که در آن برداشته می شد، گویی باری از تاریخ و فرهنگ را به همراه داشت.

در دل این موزه، شعر و ادب جانی تازه گرفت.

حوض های زیبای مرکز حیاط و گل های خوشبویی که بویشان در هوا پخش بود، حال و هوای خاصی به جلسه بخشیده بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طنین سه تار تا زمزمه اشعار؛ جلسه ای شاعرانه در تبریز

طنین سه تار تا زمزمه اشعار؛ جلسه ای شاعرانه در تبریز