مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 29 شهریور 1403 ساعت 12:202024-09-19سياسي

روایت ماجرای شهید جلال اسدی در شورای شهر تهران/نام گذاری خیابانی به نام خادم الحسین در شهر بجنورد


روایت ماجرای شهید جلال اسدی در شورای شهر تهران/نام گذاری خیابانی به نام خادم الحسین در شهر بجنورد حبیب کاشانی در جلسه شورای شهر تهران: در اربعین امسال، اتفاقی برای زائران اباعبدالله (ع) افتاد، در یکی از هتل هایی که مستقر بودند، عزیزی به نام آقای جلال اسدی، که از بجنورد رفته و آشپز بود، متوجه می شود که در ساختمان کنار، در طبقه هفتم هتل کناری آتش سوزی رخ داده است.

او شجاعانه خود را به دل آتش می زند و حاضران در آنجا می گویند که ده ها نفر را نجات داده است، اما خودش دچار سوختگی 52 درصدی می شود.

از او می پرسند چرا این کار انجام داده ای؟ او در پاسخ گفته است: من این کار را برای اربابم، برای امام حسین (ع)، و برای این مردم کردم.

به نظر من، او به درجه رفیع شهادت نائل شده و این نشان می دهد که هنوز مردانگی، جوانمردی و انسانیت زنده است.

او بدون اینکه در آن هتل بستگانی داشته باشد، خود را به دل آتش زد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روایت ماجرای شهید جلال اسدی در شورای شهر تهران/نام گذاری خیابانی به نام خادم الحسین در شهر بجنورد

روایت ماجرای شهید جلال اسدی در شورای شهر تهران/نام گذاری خیابانی به نام خادم الحسین در شهر بجنورد