مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 شهریور 1403 ساعت 13:202024-08-31سياسي

وزیر علوم: وضعیت جذب های اخیر دانشگاه ها مجدد بررسی می شود


حسین سیمایی صراف وزیر علوم خاطرنشان کرد: بر اساس بخشنامه صادر شده از سوی معاون اسبق ریاست جمهوری هر گونه جذب و استخدام در فاصله انتقال بین دو دولت تا استقرار دولت جدید(چهاردهم) ممنوع بود، - به گزارش جماران؛ وزیر علوم از بررسی مجدد وضعیت جذب های اخیر دانشگاه ها و مراکز پژوهشی خبر داد و گفت: در این زمینه بر اساس قانون تصمیم گیری خواهد شد.

حسین سیمایی صراف در گفت وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: حتما باید بررسی شود تا ببینیم اخیرا در خصوص جذب و جابجایی اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه ها و مراکز پژوهشی چه اتفاقاتی افتاده است و در صورت مشاهده تخلف برخورد خواهد شد.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: بر اساس بخشنامه صادر شده از سوی معاون اسبق ریاست جمهوری هر گونه جذب و استخدام در فاصله انتقال بین دو دولت تا استقرار دولت جدید(چهاردهم) ممنوع بود، بر این اساس دانشگاه ها اجازه جذب یا اخراج نیرو را نداشتند.

سیمایی صراف در پایان تاکید کرد: پرونده های جذب دانشگاه ها حتما بررسی خواهد شد و تصمیمات لازم را طبق قانون اتخاذ خواهیم کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر علوم: وضعیت جذب های اخیر دانشگاه ها مجدد بررسی می شود

وزیر علوم: وضعیت جذب های اخیر دانشگاه ها مجدد بررسی می شود