مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 شهریور 1403 ساعت 16:232024-09-09سياسي

وزیر ارتباطات حکم جدید صادر کرد


به گزارش تابناک، ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن تقدیر و تشکر از امیر محمدزاده لاجوردی، در حکمی حمید فتاحی را به سمت معاون وزیر و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و قائم مقام در امور ارتباطات منصوب کرد.

  در حکم وزیر ارتباطات به حمید فتاحی آمده است: نظر به مراتب شایستگی، تعهد، تجربه و توانمندی جنابعالی، به موجب این حکم به سمت رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منصوب می شوید.

در بخشی دیگر این حکم آمده است: امید است با اتکال به خداوند متعال، رعایت اخلاق و تقوای الهی و در چارچوب قوانین و مقررات، اهداف سند چشم انداز و سیاست های کلی مقام معظم رهبری مدظله العالی و قانون برنامه هفتم توسعه و با رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم، ضمن تعامل لازم با مسئولان و سایر نهاد ها و سازمان ها در اجرای سیاست های دولت و حفظ دستاورد های انقلاب اسلامی در خدمت به مردم شریف ایران ساعی و سرفراز باشید.

فتاحی پیش تر معاون وزیر، مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر ارتباطات حکم جدید صادر کرد

وزیر ارتباطات حکم جدید صادر کرد