مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 شهریور 1403 ساعت 23:452024-09-01اقتصادي

«جرایم مالیاتی» آذربایجان غربی به مناسبت هفته دولت بخشوده می شود


مدیر کل امور مالیاتی آذربایجان غربی گفت: هفته دولت، اختیار بخشودگی جرایم قابل بخشش مالیاتی به شرط پرداخت بدهی مالیاتی مؤدیان تا 25 شهریور سال جاری به استان ها تفویض شده است.

- جرایم مالیاتی آذربایجان غربی به مناسبت هفته دولت بخشوده می شود ارومیه-مدیر کل امور مالیاتی آذربایجان غربی گفت: هفته دولت، اختیار بخشودگی جرایم قابل بخشش مالیاتی به شرط پرداخت بدهی مالیاتی مؤدیان تا 25 شهریور سال جاری به استان ها تفویض شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، جعفر پورمختار با اعلام این مطلب، افزود: سقف بخشودگی جرایم مالیاتی هفته دولت که هم شامل جرایم قابل بخشش مالیات عملکرد و هم مالیات بر ارزش افزوده می شود، برای مؤدیان اشخاص حقیقی تا سقف 10 میلیارد ریال و برای اشخاص حقوقی تا سقف 30 میلیارد تعیین شده است.

مدیر کل دستگاه مالیاتی آذربایجان غربی افزود: مؤدیان مالیاتی تا تاریخ 25 شهریورماه سال جاری فرصت دارند برای جرایم قابل بخشش هر سال یا دوره مالیاتی البته در صورت پرداخت کلیه بدهی مالیاتی خود ازاین امتیاز بهره مند شوند.

وی در خصوص مؤدیانی که مبلغ جرایم مالیاتیشان از سقف تعیین شده بیشتر است نیز گفت: برای موارد جرایم مازاد بر سقف تعیین شده، اختیار بخشودگی تا 100 درصد البته با هماهنگی معاونت درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور به مدیران ک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«جرایم مالیاتی» آذربایجان غربی به مناسبت هفته دولت بخشوده می شود

«جرایم مالیاتی» آذربایجان غربی به مناسبت هفته دولت بخشوده می شود