مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 مرداد 1403 ساعت 17:052024-07-23بين الملل

واکنش لیبرمن به تعویق شروع سال تحصیلی در شمال اراضی اشغالی


پس از اینکه وزیر آموزش و پرورش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سال تحصیلی در شمال فلسطین اشغالی به علت حملات حزب الله در موعد مقرر شروع نخواهد شد، - پس از اینکه وزیر آموزش و پرورش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سال تحصیلی در شمال فلسطین اشغالی به علت حملات حزب الله در موعد مقرر شروع نخواهد شد، لیبرمن به آن واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شهاب، رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که سال تحصیلی جدید در شمال فلسطین اشغالی در موعد مقرر آغاز نخواهد شد.

این رسانه ها به نقل از وزیر آموزش و پرورش رژیم صهیونیستی اعلام کردند که سال تحصیلی جدید در شمال فلسطین اشغالی با توجه به وضعیت امنیتی جاری در موعد مقرر آغاز نخواهد شد.

آویگدور لیبرمن وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی در واکنش به این تصمیم اعلام کرد: تصمیم وزیر آموزش و پرورش درباره شروع سال تحصیلی در مناطق شمالی دور از مرز لبنان به مثابه کرنش در برابر حزب الله است.

وی افزود: این نمایانگر این است که کابینه برنامه ای ندارد و در برابر حزب الله تسلیم شده است.

همزمان کانال هفت رژیم صهیونیستی به نقل از وزیر آموزش و پرورش این رژیم مدعی شد: چاره ای جز جنگ گسترده با لبنان به منظور بازگشت ثبات به شمال و امنیت ساکنان آن نیست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واکنش لیبرمن به تعویق شروع سال تحصیلی در شمال اراضی اشغالی

واکنش لیبرمن به تعویق شروع سال تحصیلی در شمال اراضی اشغالی