مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 مرداد 1403 ساعت 14:102024-08-03اقتصادي

فناوری خانه های پیش ساخته چین در ایران بومی سازی می شود


به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری اقتصاد معاصر از وزارت راه و شهرسازی، امروز 13 مرداد، سعید غفوری مدیرعامل شرکت عمران شهر های جدید در نشست تخصصی کنسرسیوم های فناور و دانش بنیان صنعتی سازی مسکن گفت: - مدیرعامل شرکت عمران شهر های جدید از برنامه ریزی برای ورود فناوری های جدید چینی به حوزه ساختمان سازی در ایران خبر داد و گفت: برخی از این فناوری ها به شکل ساختمان های پیش ساخته است و در کارخانه با تجربه داخلی آمیخته می شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری اقتصاد معاصر از وزارت راه و شهرسازی، امروز 13 مرداد، سعید غفوری مدیرعامل شرکت عمران شهر های جدید در نشست تخصصی کنسرسیوم های فناور و دانش بنیان صنعتی سازی مسکن گفت: استفاده از اقتصاد دانش بنیان و حمایت از رشد تولید دانش بنیان ها به ویژه در بخش عمران و ساختمان و مسکن کشور مورد تاکید رهبر انقلاب است و امروز نیز با همین هدف و ارائه برخی از دستاورد ها در این بخش میزبان کنسرسیوم های شرکت های دانش بنیان های کشور هستیم که در این زمینه تفاهم نامه منعقد کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه احداث یک هزار واحد از واحد های نهضت ملی و پروژه های مشارکتی با همکاری شرکت های دانش بنیان ها را در برنامه داریم، گفت: حمایت ما از شرکت های


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فناوری خانه های پیش ساخته چین در ایران بومی سازی می شود

فناوری خانه های پیش ساخته چین در ایران بومی سازی می شود