مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 مرداد 1403 ساعت 10:152024-08-18دانش

تلاش یک شرکت دانش بنیان برای ساخت کیت های تشخیص تب دنگی و آبله میمونی


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت ژیوان زیست فناوری روژه که فعالیت خود را از سال 1392 با هدف تولید طیف وسیعی از کیت های زیست شناسی مولکولی آغاز کرده و هم اکنون محصولات خود را که شامل انواع کیت های تشخیصی، - محققان یک شرکت دانش بنیان موفق شده اند طیف وسیعی از کیت های استخراج و تشخیص آزمایشگاهی و تحقیقاتی را تولید کنند و در دوران همه گیری ویروس کرونا، بیش از 20 میلیون تست به مراکز درمانی و تشخیصی عرضه کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت ژیوان زیست فناوری روژه که فعالیت خود را از سال 1392 با هدف تولید طیف وسیعی از کیت های زیست شناسی مولکولی آغاز کرده و هم اکنون محصولات خود را که شامل انواع کیت های تشخیصی، آنزیم ها، بافرها و محلول های مولکولی است با بالاترین استانداردهای کیفیت جهانی به آزمایشگاه ها، کلینیک ها، بیمارستان ها و مراکز تحقیقاتی در سراسر جهان عرضه می کند.

امیرعلی کریمی، مدیرعامل شرکت ژیوان زیست فناوری روژه با اشاره به اینکه این شرکت دانش بنیان با تکیه بر دانش بومی و تحقیق و توسعه ی پیشرفته، تاکنون بیش از 80 کیت در حیطه های استخراج و تشخیص آزمایشگاهی و تحقیقاتی ساخته است، اظهار کرد: شرکت ما به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان کیت های مولکولی در کشور، نقش حیاتی در تامین کیت های استخراج و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تلاش یک شرکت دانش بنیان برای ساخت کیت های تشخیص تب دنگی و آبله میمونی

تلاش یک شرکت دانش بنیان برای ساخت کیت های تشخیص تب دنگی و آبله میمونی