مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 مرداد 1403 ساعت 11:402024-07-27سياسي

اسماعیلی : مخبر گفت اگر به عرصه انتخابات بیایم چه کسی می خواهد کشور را اداره کند؟


«اصرار داشتم که مخبر به نمایندگی از دولت در انتخابات شرکت کند.

مخبر گفت؛ نه! حضرت آقا این مسئولیت دولت گذار را به من دادند و من اگر بخواهم به عرصه انتخابات بیایم، - اصرار داشتم که مخبر به نمایندگی از دولت در انتخابات شرکت کند.

مخبر گفت؛ نه! حضرت آقا این مسئولیت دولت گذار را به من دادند و من اگر بخواهم به عرصه انتخابات بیایم، در ادامه انجام وظایف رییس جمهور شهید کوتاهی می شود، من هم بیایم چه کسی می خواهد کشور را اداره کند؟ محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ در گفتگویی اظهار کرد: بعد از شهادت رییس جمهور، کارگروهی تشکیل شد و به این جمع بندی رسیدند که من به عنوان نفر اول از دولت کاندید انتخابات شوم.

بر سر این مسأله مقاومت داشتم.

  به گزارش تسنیم وی افزود: اصرار داشتم که مخبر به نمایندگی از دولت در انتخابات شرکت کند.

مخبر گفت؛ نه! حضرت آقا این مسئولیت دولت گذار را به من دادند و من اگر بخواهم به عرصه انتخابات بیایم، در ادامه انجام وظایف رییس جمهور شهید کوتاهی می شود، من هم بیایم چه کسی می خواهد کشور را اداره کند؟   شب آخر، پیش آقای مخبر رفتیم، جمع بندی این بود که من صبح بروم و ثبت نام کنم.

دولت باید سخنگاهی می داشت، انتخابات است، رقبا شروع می کنند به نقد و حمله و… یک نفر باید حداقل برای دفاع حضور داشته باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اسماعیلی : مخبر گفت اگر به عرصه انتخابات بیایم چه کسی می خواهد کشور را اداره کند؟

اسماعیلی : مخبر گفت اگر به عرصه انتخابات بیایم چه کسی می خواهد کشور را اداره کند؟