مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 مرداد 1403 ساعت 14:002024-08-20اقتصادي

آماده راه اندازی نخستین خانه روسیه در رشت هستیم


شهردار رشت با اشاره به استقبال از سرمایه گذاران روسی برای سرمایه گذاری در این شهر گفت: آماده راه اندازی نخستین خانه روسیه در رشت هستیم.

- به گزارش خبرنگار مهر ، رحیم شوقی صبح سه شنبه در نشست با هیأت روسی با اشاره به مناسبات نزدیک جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه اظهار کرد: توسعه بیشتر همکاری های تجاری با طرف روسی مورد تاکید است.

شهردار رشت با اشاره به سفر به آستراخان اضافه کرد: پرواز رشت و آستراخان در آینده نزدیک برای مراودات بیشتر تجاری و دانشجویی برقرار می شود.

وی با تاکید بر اینکه مباحث مرتبط با گردشگری و انتقالات فنی و اجرایی دنبال خواهد شد، ادامه داد: شهرداری رشت بسته های سرمایه گذاری آماده کرده و آماده میزبانی از سرمایه گذاران روسی هستیم و مراودات ما نیز با سرکنسولگری روسیه در سطح خوبی است.

شوقی با بیان اینکه ما از راه اندازی اولین خانه روسیه در رشت استقبال می کنیم، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران که اخیراً به بریکس ملحق شده ظرفیت خوبی برای مراودات دو طرفه است.

وی با اشاره به اینکه مجموعه شهرداری رشت برای ادامه ارتباطات ایران روسیه در کنار دوستان حضور خواهد داشت، اضافه کرد: برای مبادلات بیشتر راه اندازی کمیته های تخصصی برای 2 طرف ضرورت دارد تا در موضوعات مختلف مورد بررسی قرار گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آماده راه اندازی نخستین خانه روسیه در رشت هستیم

آماده راه اندازی نخستین خانه روسیه در رشت هستیم