مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 مرداد 1403 ساعت 07:252024-08-11سياسي

کاشت درختان بومی و جنگلی در بروجرد گسترش خواهد یافت


کاشت درختان بومی و جنگلی در بروجرد گسترش خواهد یافت.

در واقع با توجه به کمبود بارش باید به سمت کشت گونه های بومی مانند زرشک، - ایسنا/لرستان عضو پارک علم و فناوری لرستان گفت: کاشت درختان بومی و جنگلی در بروجرد گسترش خواهد یافت.

در واقع با توجه به کمبود بارش باید به سمت کشت گونه های بومی مانند زرشک، زالزالک، پسته، بلوط، گلابی و .

حرکت کنیم.

علی حسین بیرانوند در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه این مهم با مشارکت مردم باید صورت گیرد، خاطرنشان کرد: کاشت درختان بومی جنگلی شهرستان در تپه شهدا به مساحت چهار الی پنج هکتار انجام شده است.

عضو پارک علم و فناوری لرستان اضافه کرد: این مهم ادامه خواهد داشت و در این محل آبیاری و نظارت از ابعاد مختلف صورت می گیرد.

بیرانوند با اشاره به اینکه برای توسعه نهالستان ها و جنگل های بروجرد برنامه ریزی لازم انجام شده است، افزود: کاشت درختان بومی و جنگلی که سازگاری با آب و هوایی بروجرد دارند در این شهرستان گسترش داده خواهد شد.

وی ادامه داد: طرح کاشت یک میلیارد درخت نهضتی مردمی است و تمام آحاد مردم در آن سهم دارند که بخش خصوصی می تواند نقش مؤثری داشته باشد.

عضو پارک علم و فناوری لرستان تصریح کرد: اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت، مشارکت مردمی را می طلبد و موفقیت این طرح سرمایه های اجتماعی در کشور را بهبود خ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاشت درختان بومی و جنگلی در بروجرد گسترش خواهد یافت

کاشت درختان بومی و جنگلی در بروجرد گسترش خواهد یافت